Polgárőrök is keresték az idős férfit

2014. augusztus 24. 09:04
Polgárőrök is keresték az idős férfit
Ismeretlen helyre távozott 2014. augusztus 17-én az a 83 éves kéthelyi férfi, akit a polgárőrök is kerestek.
Deák Ferenc körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás, beesett arcú, elöl kopasz, hátul ősz hajú, világos szemű. Beszéde nehézkes, többször érthetetlen, bicegve jár. Eltűnésekor kék alapon piros-fekete csíkos galléros pólót, világos szürke színű, térd alá érő nadrágot, szürke zoknit, fekete színű, zárt elejű papucsot viselt. Közel ennyit közölt a rendőrség a polgárőrökkel akkor, amikor segítséget kértek a polgárőröktől az idős ember felkutatásában.
Az eltűnt férfi keresésére azonnal kutatócsoport alakult, amelyben polgárőrök is részt vettek. A Marcali Város Polgárőr Egyesülete öt fővel csatlakozott a kereséshez. Szintén segédkeztek a Kéthelyi Polgárőr Egyesület tagjai, akik közül huszonöten keresték Deák Ferencet.
Ezidáig nincs információ arról, hogy a bácsit megtalálták.

 

A Kéthelyi Polgárőr Egyesület nem régen alakult, még friss civil szervezet. Az egyesület nem régiben került bejegyzésre a Kaposvári Törvényszéknél, és kérte jelentkezését a Somogy Megyei Polgárőr Szövetség tagjai közé. A polgárőr egyesület negyven tagot számlál, közülük ezidáig huszonöten kerültek oktatásra és tettek sikeres polgárőr alapismereti vizsgát.

 

(Magyar Márk László)