Polgárőröket is jutalmaztak Dunaújvárosban

2014. június 18. 11:04
Polgárőröket is jutalmaztak Dunaújvárosban
Immár tizenhetedik alkalommal tartották meg Dunaújvárosban a Közbiztonsági Hónap rendezvénysorozatot, melynek részeként a város vezetése értékes tárgyjutalmat adott át a közbiztonságért kimagasló teljesítményt nyújtóknak. Többek között négy polgárőrnek is.

A közbiztonsági rendezvénysorozat részeként Gál Roland a Dunaújváros Megyei Jogú Város Közbiztonsági és Társadalmi kapcsolatok bizottságának elnöke, Udvardi Sándor a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány Kuratóriumi elnöke és Szőke István a Közbiztonsági Hónap programsorozat koordinátora 2014. június 17-én tárgyjutalmat és oklevelet adott át mindazoknak, akik az idei évben kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a rendezvény sikerességéhez, illetve kimagaslóan sokat tettek a város közbiztonságának javításáért.

Gál Roland beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik a közbiztonságért sokat tesznek, és külön köszönetét fejezte ki az önkénteseknek, akik szabadidejüket áldozzák fel a város érdekéért.

 

Lőwinger  Zoltán, a Pannon Polgárőrség tagja veszi át az elismerést Dunaújvárosban megrendezett Közbiztonsági Hónap keretében  (fotó: Dunaújváros Online)
Lőwinger  Zoltán, a Pannon Polgárőrség tagja veszi át az elismerést Dunaújvárosban megrendezett Közbiztonsági Hónap egyik jutalmazottjaként
(fotó: Dunaújváros Online)

A Polgárőrségek részéről az elismerést vehetett át:
Lőwinger Zoltán (a Pannon Polgárőrség tagja, az Országos Polgárőr Szövetség honlapjának főszerkesztője)
Tőkési László (a Dunaújvárosi Táborállási Polgárőrség tagja)
Illyés Antal (a Dunaújvárosi Városvédő Polgárőrség tagja)
Lészeg Tamás (a DUPENT Polgárőrség tagja).