Rendezvénybiztosítás Béren

2015. július 07. 13:42
Rendezvénybiztosítás Béren

Több polgárőr egyesület összefogásával és a polgárőrök közös munkájának köszönhetően biztonságban zajlott le július 4-én a Nógrád megyei Bér községben a Bériek Találkozója.

Nagyszabású rendezvényt tartott július 4-én Bér község önkormányzata, amelyen a helyi- és a felvidéki testvértelepülés lakosai is részt vettek. A lakosság és a meghívottak nyugodt szórakozása érdekében a béri polgárőrség vezetője, Németh László felkérte a biztosítási feladatok ellátására a héhalomi és a vanyarci polgárőrséget, akik besegítettek a közterületi járőrözésben, a rendezvény biztosításában és a parkoltatásban.
A helyi és a vendég polgárőrök segítették az ifjú polgárőrök és a közösségi szolgálaton résztvevő tanulók, akik szintén kivették a részüket a rendezvény egyéb teendőiben. A rájuk bízott feladatokat a polgárőrök szigorú felügyelete és iránymutatása végezték. Például a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségtől kapott kerékpárokkal járták közösen a település utcáit.
A nap folyamán megérkeztek a herédi polgárőrök is azért, hogy a magukkal hozott URH rádiókkal segítsék a rendezvényen szolgálatot teljesítők egymás közötti kommunikációját.

A rendezvényen rendzavarás és egyéb esemény nem történt, köszönhetően a Polgárőr Egyesületek összefogásának, valamint a közösen végzett példaértékű önkéntes munkának.