Százan Zuglóért

2014. szeptember 16. 13:12
Százan Zuglóért
Fokozott ellenőrzést tartottak Zuglóban szeptember 13-án a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály-, és a XIV. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének polgárőrei és a Zuglói Önkormányzati Rendészeti tagjai.
A több mint száz szakember részvételével megtartott átfogó járőrözés célja elsősorban a prevenció és a bűnmegelőzés valamint a közlekedésbiztonság növelése volt. A kerületben járőrszolgálatot ellátó akciócsoportok valamint a felállított ellenőrzési pontoknál a rendőrök, rendészek és polgárőrök közösen láttak el szolgálatot, melynek során fokozottan ellenőrizték az ott áthaladó személyeket és gépjárműveket.

Az akció 20:30 órakor közös eligazítással vette kezdetét melyen részt vett dr. Czirják Róbert rendőr alezredes, BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője, Kardos Pál, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke és Rozgonyi Zoltán, Zugló közbiztonságért felelős alpolgármestere.
A személy- és gépjármű ellenőrzések során közlekedési szabálysértés elkövetése miatt öt esetben történt rendőri intézkedés, két fő a XIV. kerületi Rendőrkapitányságon került előállításra - közölte a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége.