TeSzedd felhívás

2013. augusztus 29. 10:32
TeSzedd felhívás

Az Országos Polgárőr Szövetség kiemelten fontos feladatnak tartja a környezetünk védelmét, ezért fontos, hogy az elmúlt évhez hasonlóan az idei évben is nagy erőkkel vegyünk részt a szeptember 14-én megrendezésre kerülő országos TESZEDD! akcióban. Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége elkötelezett a program végrehajtása mellett, ennek megfelelően kér mindenkit, hogy minél többen regisztráljanak és vegyenek részt az akcióban.

Néhány fontos információ:

 

2013. 09. 09. - 13. között: átvehetők az akcióban használandó zsákok és kesztyűk valamint a résztvevő polgárőrök részére biztosított csomag, mely a részletes feladatleírást is tartalmazza. A csomagban található kitölthető plakát, melyet célszerű jól látható, forgalmas helyen kihelyezni; oktató anyag; baleseti oktató anyag; sorszámozott jelenléti ív és a záró adatokra vonatkozó nyomtatvány.

Az átvétel pontos helyszínéről és időpontjáról későbbiek folyamán lesz részletes tájékoztatás.

 

2013. 09. 14-én a megadott találkozási ponton a csomagban található jelenléti ívet, plakátot a résztvevőkkel aláíratni, részükre a baleseti oktatást megtartani, és a zsákokat, kesztyűket kiosztani. A nap folyamán biztosítani, hogy az önkéntesek eljussanak a szemétszedésre kijelölt helyszínre. További odafigyelést igényel, hogy az összegyűjtött szemétkupacok azokra a helyszínekre kerüljenek összerakásra, ahonnan a hulladékszállító cég elviszi. A nap végén a záró adatokra vonatkozó nyomtatványt a felelősöknek kitölteni.

A résztvevő polgárőrök közreműködését az akció koordinációjában kérjük, azonban további kapacitás esetén a szemétszedésben történő közreműködésüket is megköszönjük.

 

2013. 09. 16-án a csomagban található, az akció során kitöltött papírokat a megadott helyekre kérjük elküldeni.

 

A szervezők ezúton is mindenki figyelmét felhívják arra: mivel a csomagok sorszámozottak, azok elvesztése problémákat okozhat, mert ezeket minden esetben vissza kell juttatni.

Az akció koordinátora Dobos Ágnes (+06306212959), aki készséggel áll a megyei kapcsolattartók rendelkezésére.

A szervezők kérik, hogy az akció végrehajtása során a résztvevő polgárőrök formaruhában teljesítsenek szolgálatot, hiszen fontos, hogy a szervezet jól látható módon vegyen részt az akcióban. A szolgálat megkezdésének időpontját, kérik a +06306212222 telefonszámon jelezni.

 

Ezúton is köszönetüket fejezik ki a programszervezők, hogy a Polgárőrség önként vállalt tevékenységével nagymértékben hozzájárul a program sikeres végrehajtásához.