Üzemanyagkártya a teSzedd találkozási pont felelősöknek

2013. augusztus 31. 11:02
Üzemanyagkártya a teSzedd találkozási pont felelősöknek
Az OHÜ Nonprofit Kft. Üzemanyagkártyát biztosít a TeSzedd! Önkéntesen A Tiszta Magyarországért projektben közreműködő polgárőr szervezeteknek.
A 2013. augusztus 23-án megtartott megyei elnöki értekezleten az OPSZ forrás biztosítását kérte a szervezőktől, a TeSzedd akcióval kapcsolatban képződő logisztikai költségek finanszírozására.

A TeSzedd-et szervező OHÜ Nonprofit Kft. a projektben közreműködő Polgárőr szervezeteknek - akik az akció során találkozási pont felelősöket biztosítanak, logisztikai feladatokat látnak el, lebonyolított találkozási pontonként egy darab 8.000,-Ft értékben feltöltött üzemanyag kártyát biztosít. Így a forrás oda kerül ahol a költség képződik.

 

Fentiek szerint, ha egy találkozási pont felelős több találkozási pontot is ellát 2013. szeptember 14-én, akkor értelemszerűen annyi kártyát kap, ahány pontot ellátott. A kártyák átadására az akciót követően kerül sor az OHÜ Nonprofit Kft. részéről. A fentiekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésekkel kérjük Dobos Ágnes (tel:06 30/621-2959, e-mail: ugyvitel@bpsz.hu) TeSzedd koordinátorhoz forduljatok.

 

Kérjük, segítsétek a hiányzó településeken a találkozási pontok biztosítását és jelezzétek Dobos Ágnesnek 2013.09.03-án délig!