Zsinórban negyedszer

2014. június 21. 20:26
Zsinórban negyedszer
A Körmendi Polgárőr Egyesület Járőrcsapata zsinórban negyedik alkalommal nyerte meg a Vas Megyei Polgárőr-járőr Csapatversenyt, amit idén június 14-én rendeztek Vasegerszegen.
Immár negyedik alkalommal nyerte meg a Vas Megyei Polgárőr-járőr Csapatversenyt a Körmendi Polgárőr Egyesület Járőrcsapata. Az első versenyük1998-ban Répcelakon volt, és 2002-ben Kőszegen a negyedik helyig jutottak. „2003-ban Halinka Laci és Biczó Péter kiválása után újjászerveztük a csapatot, és Dévai Andrással, valamint Kiss Lászlóval megújulva Sárváron már a dobogó harmadik fokára állhattunk. Még ebben az évben IFI csapatként a felnőttek versenyében Miskolcon megszereztük a harmadik helyezést - ismertette az elért sikereket Joó Tamás csapattag. Mint folytatta - 2007-ig a bronz volt a színünk, majd ekkor Celldömölkön másodikak lettünk. Az ezüstkor tartott egészen 2011-ig, amikor Körmend rendezte a megyei versenyt. Itt az első helyen sikerült végeztünk, amit megismételtünk 2012-ben és 2013-ban is. Ezzel a három egymás utáni győzelemmel elnyertük a VMPSZ és a VMRFK által 1995-ben alapított Vándorserleget, amit még egyetlen megyei csapatnak sem sikerült elnyerni 1995 óta. A sors keze, hogy a pályán való ívelés Sárváron kezdődött, és tíz év után felértünk a megyei csúcsra."

Joó Tamás kiemelte: „Most a negyedik győzelem után úgy döntöttünk, hogy szeretnénk megszerezni az országos Vándorkupát, amihez már csak egy győzelem kell."
Mint ismeretes, 2007-2012 között Körmend rendezte az Országos Polgárőr Járőrversenyt, tavaly elmaradt e nemes versengés, idén viszont újra megrendezésre kerül ezúttal Békés városában.

 

(Fotó: Simon Attila Kisrákosi Polgárőr Egyesület)