12 robogó 7 egyesületnek

2020. augusztus 28. 13:55
12 robogó 7 egyesületnek

Tizenkettő robogót vehetett át augusztus 27-én a Jász-Nagy-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség.   


Örömteli nap lett augusztus 27-e a Jász-Nagy-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetségnek, valamint hét, a megyében polgárőr egyesületnek. Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság közvetlen, négymillió-hétszázezer forintos támogatásának, valamint a Megyei Polgárőr Szövetség százezer forintos hozzájárulásának köszönhetően tizenkét darab KEEWAY eruo 4-es besorolású robogót vett át hét település polgárőr egyesületének képviselője Szolnokon.

Szabó Zoltán gratulál Müller KrisztiánnakSzabó Zoltán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr szövetség elnöke elmondta, hogy az igényeket a szövetség koordinátorai a területükhöz tartozó egyesületek gépjárműparkjait felmérve, valamint a végrehajtott és jövőbeni feladatokat figyelembevéve tettek arra javaslatot, mely egyesületek legyenek, akik támogatásként üzembentartói minőségükben megkapják a motorokat, amelyek a megyei szövetség tulajdonában maradnak. Cél ezzel a támogatással a polgárőrök mobilitásának, szolgálatvégzésük során gyors reagálásuknak a lehetővé tétele, fejlesztése.
A hétből kismotorból a Besenyszögi Polgárőr Egyesület, a Jászdózsai Polgárőrség és a Jászfelsőszentgyörgyi Polgárőr Egyesület két-két darabot, míg a Kengyeli Polgárőr Egyesület, a Községi Polgárőr Egyesület Nagyrév, a Tiszafüredi Városi Polgárőrség, illetve a Tiszatenyői Polgárőr és Településvédő Egyesület képviselője egy-egy robogóval térhetett haza.

A képen Szabó Zoltán (balról) gratulál az új robogóhoz Müller Krisztiánnak, a Kengyeli Polgárőr Egyesület elnökének.