Megyei közlekedési verseny Tiszaföldváron

2019. szeptember 09. 20:18
Megyei közlekedési verseny Tiszaföldváron
2019. augusztus 31-én, Tiszaföldváron rendezte meg a Megyei Polgárőr Közlekedési versenyt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség Közlekedési Bizottsága.

A megyei közlekedési versenyre Jász-Nagykun-Szolnok Megye 9 járásából 30 polgárőr érkezett Tiszaföldvárra. A versenyzőket Kövér Gábor a Megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettese köszöntötte és ismertette a verseny programját. A versenyző polgárőröknek elméletben számot kellett adniuk a KRESZ és a polgárőr alapismereti illetve szakmai tudásukról. Közlekedési versenyenAz elméleti versenyt követően a vezetéstechnikai gyakorlati versenyszám került lebonyolításra, melyet a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársa felügyelt és irányított.

A megyei polgárőr közlekedési versenyen összetettben I. helyezést ért el Berényi Mihály a Tiszaburai Polgárőr Egyesület tagja, II. helyezést ért el Kecse László a Tiszaföldvár Városi Polgárőr Egyesület elnöke, a III. helyezést pedig a Rákóczifalvai Polgárőr Egyesület tagja Hajdú Ádám érte el. A kiváló eredménynek köszönhetően Berényi Mihály és Kecse László, a Megyei Polgárőr Közlekedési verseny első két helyezettje vívta ki a jogot, hogy 2019. szeptember 28-án részt vegyenek a Budapesten megrendezésre kerülő Országos Polgárőr Közlekedésbiztonsági versenyen és képviseljék a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetséget.