Kedvezményes cirkuszjegyek!

2017. július 06. 23:17
Kedvezményes cirkuszjegyek!
Az Országos Polgárőr Szövetség és a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. megállapodása értelmében a MACIVA 25 százalékos kedvezménnyel kínál belépőjegyeket polgárőröknek és családtagjaiknak a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira augusztus 27-ig.

Ebben az időszakban – a nyári szünetet követően – a világ első jégcirkusza – az eddig több, mint 50 országban aratott elsöprő siker után – idén végre a magyar közönséget is elvarázsolja! A moszkvai Jégcirkusz káprázatos revüműsorának még a képzelet sem szab határt, az elbűvölő artisták, a tehetséges zsonglőrök, a szórakoztató bohócok a csúszós talajon lélegzetelállító mutatványokkal kápráztatnak el kicsiket és nagyokat egyaránt.
Az előadást augusztus 27-ig láthatja a közönség a Fővárosi Nagycirkuszban. A polgárőrökre és családtagjaikra is érvényes, 25 százalékos engedményes jegyárak:

  Felnőtt  NyugdíjasGyerek
Prémium kategória 3 375.-2 475,- 2 325.-
I. kategória       2 925.-2 175.- 2 025.-
II. kategória   2 325.-2 025.- 1 875.-

Az előadások rendje:
hétfő – kedd: szünnap
szerda-csütörtök: 17 óra
péntek: 15 óra
szombat: 11 óra, 15 óra és 19 óra
vasárnap: 11 és 15 óra.

Az egyéni jegyvásárlás menete:
Válassza ki a megtekinteni kívánt előadás napját és időpontját.
A „Jegyrendelő nyomtatványt” töltse ki és küldje vissza a karacsony.etelka@maciva.hu mail címre minden pénteken 13 óráig!
A jegyrendelést követően értesítést kap a vásárló a jegyfoglalás sikerességéről és foglalási sorszámot küld meg a MACIVA.
A vásárló a jegypénztárban fizetheti ki és veheti át a jegyeket. A pénztár hétfőtől vasárnapig 10-18 óra között tart nyitva. Készpénzzel, bankkártyával, Szép kártyával illetve Sodexo kultúra utalvánnyal lehet fizetni.

A kedvezmény a prémium, valamint az I. és II. kategória jegyáraira vonatkozik, a foglalás fix helyre szól! Hozzátartozókra is érvényes, az összes igényelt jegyre vonatkozik, darabszám korlátozás nélkül!
Az ajánlat a szabad helyek erejéig érvényes!
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
Az előadások hossza szünettel együtt kb. 2 óra 10 perc.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előadásban a nyugalom megzavarására alkalmas fény- és hanghatások fordulhatnak elő.

Sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a MACIVA.