A biztonság legyen az első

2016. június 12. 13:48
A biztonság legyen az első
Látványos közlekedésbiztonsági napot tartottak polgárőr segítséggel június 11-én, Annavölgyön.

Közlekedésbiztonsági napot tartottak 2016. június 11-én a Komárom-Esztergom megyei Annavölgyön. A számos közlekedéssel, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos program lebonyolításában részt vállaltak a Dorogi Rendőrkapitányság a Katasztrófavédelem, az Országos Mentő Szolgálat munkatársai, a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség teljes működési területéről érkezett egyesületek tagjai.
A rendezvény menetében csak pár perces megtorpanást okozott a délután 3-kor érkezett zivatar, melynek elvonultjával zavartalanul folytak tovább a programok, együttműködési gyakorlatok, bemutatók, mint például a közönség által is nagy figyelemmel kísért disco-baleset mentési szimuláció.

A rendezvényt értékelő záró beszédében a dorogi kapitányságvezető Krasula János rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, valamint Málnás Zsolt, a Dorogi Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettese is kiemelte, hogy a rendezvény nem véletlenül lett a tanév végére időzítve. Szeretnék, ha a nyári szünet minél kevesebb balesettel, kiemelten minél kevesebb tanulóbalesettel járna.