Fogathajtó versenyt biztosítottak

2016. július 28. 11:00
Fogathajtó versenyt biztosítottak
Polgárőrök biztosították a Bujáki Gábor Fogathajtó Emlékversenyt, amit július 16-17 között tartottak a Komárom-Esztergom megyei Ácson.
Szombaton maraton hajtással kezdődött, vasárnap pedig díjhajtással és akadályhajtással folytatódott illetev fejeződött be Ácson a Bujáki Gábor Fogathajtó Emlékverseny, melynek biztonságos rendezését és lebonyolítását az Ácsi Polgárőr Egyesület tagjai segítették.

Az Emlékverseny mindkét napján és az éjszaka folyamán is biztosítottuk a rendezvényt - közölte Polgár Noémi. - A rendezvény területének biztosítása volt a fő feladatunk, a helyszínt, a közlekedés biztonságát felügyeltük, de emellett még a versenyzők és lovak biztonságára is ügyeltünk. A versenyre látogatókra szintén kiemelten figyeltünk, hisz sok volt a gyermek, akik kíváncsian követték a szebbnél szebb és ügyesebb lovak versenyét. A hideg, szeles idő, és a szakadó eső ellenére is maximálisan helyt álltunk.

A verseny két napja alatt az Ácsi Polgárőr Egyesület tizenhárom tagja vett részt a rendezvény biztonságos beléptetésben, a forgalom problémamentes irányításában, a parkolóhelyek és helyszín őrzésében. A versenyzők és az érdeklődők sikeres valamint biztonságos két napot tudhatnak maguk mögött.