Köszönet a polgárőröknek a munkájukért

2021. szeptember 16. 13:00
A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója levélben köszönte meg a polgárőrök áldozatos munkáját.

Elnök Úr!

 

Elődeink öröksége, valamint munkatársaink tehetsége és szorgalma tett minket Európa legnagyobb gyermekkórházává, egyben Magyarország legjelentősebb és szinte minden orvosszakmát magába foglaló gyermekgyógyászati intézetévé. Kiemelkedő gyógyító, emberi és innovatív teljesítmények húzódnak meg e siker mögött. Biztosak vagyunk abban, hogy az élet más területein is mindenki igyekszik a legtöbbet és a legjobbat adni a jelenért és mindannyiunk jövőjéért. A rendőrség és a polgárőrség annyira szerves része a mindennapjainknak, hogy szinte észre sem vesszük, milyen komoly munka és erőfeszítés van amögött, hogy az életünk rendben működjön, valamint biztonságban élhessünk.

 

Köszönöm, hogy támogatták és segítették a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport részvételét az intézetünkben folyó lakossági oltásokban. A Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport nagy segítséget nyújtott az oltások lebonyolításában, munkájuk nemcsak fizikailag, de emberileg is elismerésre méltó, példaértékű volt, külön figyelmet fordítottak az oltásra érkező lakosokkal való kommunikációra, a lakosok megnyugtatására. Az Önök segítségének köszönhetően egészségügyi szakdolgozóinkat nem érte extrém terhelés a gyermekek gyógyítása mellett, sőt a rendkívül feszített COVID-19 járvány időszakot követően dolgozóinkat a tervezett szabadságolási rendben tudtuk elengedni úgy, hogy az oltópont zökkenőmentesen tudott működni.

 

Hálával tartozunk mindazért a jól szervezett munkáért és profizmusért, amit nap mint nap nyújtott a Lőrinc- Kertváros Polgárőr Csoport az oltópontokon, továbbá köszönjük a higgadt és emberséges kommunikációt is, melyet intézetünkhöz méltóan tettek. Ez további inspirációt ad a közöttünk lévő, a kórház érdekében végzett későbbi együttműködéshez. Önzetlenségük, gondolkodásmódjuk és a mindennapok embersége predesztinálja őket arra, hogy szükség esetén a jövőben is meghatározó szerepet töltsenek be az életünkben.

Ennek jegyében kívánunk további jó munkát Önöknek!


Dr. Nagy Anikó
főigazgató


 


Az eredeti levél ITT tölthető le!