Köszöntsük együtt a rendőröket Rendőrnap alkalmából!

2021. április 23. 11:51
Az Országos Polgárőr Szövetség nevében dr. Túrós András köszönti a rendőröket, akik egész évben szolgálják hazánk közbiztonságát a Polgárőrséggel közösen.
Tisztelt Főkapitány Úr!

A Rendőrnap alkalmából az Országos Polgárőr Szövetség 65.000 polgárőre nevében tisztelettel köszöntöm az Országos Rendőr-főkapitányságot és a magyar rendőrség valamennyi tagját.

Mi, polgárőrök büszkék vagyunk arra, hogy a rendőrség stratégiai partnereként kezeli a polgárőrséget és a polgárőrök mindennap érezhetik a rendőrség segítő, sokszor baráti támogatását.

Büszkék vagyunk arra is, hogy rendőreink a világ egyik legjobb közbiztonságának a megteremtői és örülünk, hogy ehhez a kiváló közbiztonsághoz a polgárőrök is hozzájárulhattak sajátos eszközeikkel, lehetőségeikkel.

A Rendőrnapon hálásan köszönjük a partnerséget, azt a sok-sok kézzel fogható támogatást, gépjárműveket, technikai eszközöket, kerékpárokat, az EDR rádiókat, amelyek a polgárőrség működésének nélkülözhetetlen eszközeivé váltak.

Valamennyi polgárőr szívből köszönti a rendőrség teljes személyi állományát. Sajnos most, a koronavírus miatt nincs lehetőségünk közvetlenül gratulálni az ünnephez így ezt most csak levélben tehetjük meg.

Budapest, 2021. április 23.


A polgárőrök nevében tisztelettel: 
 dr. Túrós András