Meghívó virtuális konferenciára

2020. május 26. 17:56
Meghívó virtuális konferenciára
Biztonságos települések a koronaválság alatt és után - a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok 2020-as program részeként a Magyar Önkormányzatok Szövetsége ezúton meghívja a pályázókat a „Biztonságos települések a koronaválság alatt és után” című online konferenciára 2020. május 28-án (csütörtök) 10.00 órától a ZOOM virtuális termébe. 


Az Irányító Bizottság és az abban résztvevő szervezetek (Belügyminisztérium, e-Demokrácia Alapítvány, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Homo Oecologicus Alapítvány, Innovációs és Technológiai Minisztérium, Kisvárosok Szövetsége, Magyar Faluszövetség, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, Országos Polgárőr Szövetség, Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége) a 2020-as pályázati kiírással és online tudásprogrammal is arra ösztönzi az önkormányzatokat, hogy használják fel egymás innovációit; tanuljanak egymástól, gondolkodjanak közösen a közös célok érdekében.

A konferencia célja, hogy feltárják, pontosítsák a témaköröket, beszélgetéseket folytassanak a jövőbeni lehetőségekről, tervekről és inspirációkat nyújtsanak egymásnak.

A konferencia időtartama maximum 2-3 óra.

Részletes további információ ide kattintva olvasható.