Nagyértékű születésnapi ajándék a Polgárőrségnek

2021. augusztus 17. 21:28

Több mint 38 millió forint értékű születésnapi ajándékot adott át az Országos Polgárőr Napon a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatója a Polgárőrségnek.

20210817-kozutopszÓriási taps fogadta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, amikor egy 5 millió forintról szóló jelképes táblát adott át Dr. Túrós Andrásnak, az OPSZ elnökének.
Szilvai József Attila vezérigazgató a tábla átadását követően azt is bejelentette, hogy a készpénzen túl, mintegy 14 millió forint értékben 26 darab kézi hőkamerát, és mintegy 18 millió forint értékben 20 darab elektromos kerékpárt is ajándékoznak a 30 éves születésnapját ünneplő Polgárőrségnek.

„Mindig számíthatnak egymásra a két szervezet tagjai, ezért köszönöm a hosszú évek óta fennálló együttműködést, a munkájukat” – mondta a Magyar Közút vezérigazgatója, aki mint fogalmazott, biztos abban, hogy az ajándékok jó kezekbe kerülnek és Magyarország polgárainak a javára válnak.

Az Országos Polgárőr Szövetség és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. között 2013 óta fennálló együttműködés keretében a polgárőrök fokozottan ellenőrzik az ország közúthálózatát, annak környezetét és jelzik, ha rendellenességet tapasztalnak.

A mini képgaléria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

szöveg: Bakonyi Ágnes
fotó: OPSZ