Elindult a vándorkiállítás

2016. augusztus 15. 21:02
Elindult a vándorkiállítás
A Polgárőrség 25 éves évfordulójára elkészült a mozgalom munkáját és legnagyobb eredményeit bemutató kisfilm illetve tablósorozat, amely egy vándorkiállítás keretében országjáró útjára indult.


2016. július 18-án, Sopronban, a XXII. Országos Polgárőr Napon láthatta először a nagyközönség azt a tablósorozatot és kisfilmet, ami bemutatni szándékszik a Polgárőrség elmúlt 25 évének történelmét, eredményeit, az elmúlt negyed század alatt megalakult és kiváló teljesítményt nyújtó tagozatokat. 

Dr. pintér Sándor belügyminiszter megtekinti az OPSZ kiállítását

A nagy sikert aratott kiállítást dr. Pintér Sándor belügyminiszter is megtekintette és elismerését fejezte ki. A kiállítás országjáró útjára indult, melynek első állomásaként nemrégiben Szombathelyre érkezett.

Pintér Zsuzsanna
projektfelelős elmondta, hogy a Vas megyei kiállítás a megyeszékhely Katona Történeti Múzeumában kapott helyet. A projektben részvevők igyekezetek megmutatni a Polgárőrség működésének összes területét, kiemelve az eddig elért eredményeket, bemutatva az együttműködő partnerekkel való kapcsolatot.

A kisfilmet megnézhetik itt, illetve az opsz.hu oldalon, a Sajtóanyagok menüpontban, ahonnan a tablóképek szabadon letölthetők pdf formátumban.