Megvolt az év első OPSZ értekezlete

2019. január 07. 18:01
Megvolt az év első OPSZ értekezlete
2019. január 4-én a Készenléti Rendőrség nagytanácstermében tartották meg az év első értekezletét az OPSZ vezető tisztségviselői, ahol konstruktív javaslatok kerültek megfogalmazásra, melyekről a soron következő elnökségi ülés fog dönteni.

2019 a változások éve lesz. Ezzel a mondattal nyitotta meg az év első értekezletét dr. Túrós András OPSZ elnöke, egyben kiemelte, hogy az egység továbbra is rendkívül fontos, és akinek fontos ez az egység, annak fel kell sorakoznia az OPSZ mögé. Ezután a napirendi pontok tárgyalása következett, amely nagyon konstruktív mederben zajlott.
Steiner Attila (jobbról) ismerteti az új nyilvántartási rendszertElső napirendi pontban több tisztségviselő javaslata, véleménye szerint a 2019-es első féléves munkaterv egyeztetése, konkretizálása történt. A munkaterv egyeztetése után bemutatkozott az OPSZ új szakmai (jogi) referense, dr. Kormány Judit. Majd következett a második napirendi pont, az informatikai fejlesztés, amely egy új nyilvántartói rendszer fejlesztését vetíti előre. Steiner Attila, a BPSZ alelnöke röviden felvázolta a tisztségviselők számára az új rendszer lehetséges bevezetésének fontosságát. Harmadik napirendi pontban pedig a 2019-es költségvetés tervezete került a tisztségviselők elé, ahol egyeztetésre került több építő javaslat, de erről és a többi napirendi pontról is a soron következő elnökségi ülés fog dönteni.

(Szöveg: Csonka Nándor, fotók: Sebestyén Jenő)