Jelentkezési Felhívás

2015. június 11. 13:44
Jelentkezési Felhívás

Újabb elméleti lovas polgárőr képzést tart az OPSZ Lovas Tagozata 2015. június 27-28-án Debrecenben, melyre ezúton is várja a jelentkezőket. 

 A polgárőrségről és a polgárőri tevékenység szabályairól szóló2011. évi CLXV. törvény 10. § (4) bekezdése értelmében erdőterületen történő lovas járőrszolgálatot csak az Országos Polgárőr Szövetség szervezésében lefolytatott oktatást eredményesen elvégző polgárőr láthat el. A képzés elméleti vizsgával zárul, amely sikeres tesztlap írás szükséges ahhoz, hogy a polgárőr lóval megerősített szolgálatot adhasson.

 A képzés helyszíne: Ybl Miklós Debreceni Egyetem Műszaki Kar 4028 Debrecen, Ótemető u. 2 - 4 sz. (GPS koordináták: 47 32' 10" N 21 38' 23" E)

A képzés időpontja: 2015. június hó 27-28. napjai (szombat-vasárnap)

A programon való részvétel, az étkezés és szállás ingyenes. 

Az utazási költséget a Lovas Tagozatnak nem áll módjában megtéríteni, az önköltséges.

A részvételt előzetesen az OPSZ Lovas Tagozat opsz.lovastagozat@gmail.com e-mail címére írott levélben kell jelezni, ebben kell a szállást is előzetesen igényelni. Igény esetén péntektől lehet szállást kérni. Csak az email címre megküldött jelentkezéseket tudjuk befogadni!

A programon való részvételre jogosultságot elsősorban azok szerezhetnek, akik az OPSZ lovas képzésében még nem részesültek. 

A jelentkezések befogadása és visszaigazolása a részvételi szándék jelzésének sorrendjében történik.

A képzés tematikája letölthető innen: Lovas oktatás tematikája