Megköszönték a Nógrád megyei polgárőrök egész éves munkáját

2021. december 31. 19:53
Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője személyesen köszönte meg a polgárőröknek az egész éves együttműködést.

20211231-nogradp1A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége között évek óta kiváló az együttműködés − írja a police.hu

A megye területének közrendje és közbiztonsága érdekében a rendőrökkel a polgárőrök önkéntesen teljesítenek szolgálatot, ezzel is támogatva a lakosság biztonságérzetének erősítését célzó rendőri feladatellátást.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány december 30-án Bárnai Balázs rendőr alezredessel, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetőjével látogatta meg a Nagylócon közös szolgálatot ellátó polgárőröket és rendőröket. A megyei rendőrfőkapitány köszönetét fejezte ki a polgárőröknek azért az áldozatos munkáért, amellyel önként, szabadidejük feláldozásával segítik a térségben a közrend fenntartását, a közbiztonság javítását célzó rendőri szolgálatot. 

Hozzátette, hogy a köszönet nemcsak a most elismerésben részesülő, hanem Nógrád megye területén aktívan tevékenykedő polgárőröknek is szól. Ezt követően a kiváló együttműködés elismeréseként a rendőri vezetők Balogh Lászlónak, a Nagylóci Polgárőr Egyesület elnökének, Sári Lajosnak, az egyesület alelnökének, Szalai Gábor, polgármesternek, aki szintén az egyesület tagja, továbbá Rigó István és Fekete Dávid rendőr főtörzsőrmestereknek ajándékcsomagot adtak át.

forrás: Police.hu