Rangos elismerés a polgárőr vezetőnek

2021. október 19. 13:16
Tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Nógrád megyei Príma Díj gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Nógrád Megyei Szervezete. Ezen alkalomból vállalkozói, szakmai, illetve Príma-díjakat adtak át a megye legjobbjainak az alsópetényi Prónay-kastélyban vasárnap késő délután. Idén az Andi Színjátszósai Társulat, a Palóc Roham Sportegyesület és dr. Lukács Noémi vehette át a nívós kitüntetést.

20211019-primanogradA gála két részből állt. Az ünnepség első felében a szakmai díjakat, az év vállalkozója díjakat, a Csillik Zoltán Innovációs és a T. Német László Partneri Nívódíjat adták át. A második részben a Nógrád megyei Príma Díjak találtak gazdára. A rendezvényt Kautzky Armand Jászai-Mari díjas színművész nyitotta meg. Ezt követően Laluja Imre, a község polgármestere, valamint Tömösvári Szilvia, a Prónay-kastély vezetője köszöntötte a megjelenteket. Majd Czékmánné Kelecsény Ágnes, a VOSZ Nógrád megyei elnöke mondott ünnepi beszédet.

Ezután pedig átadták az Év Nógrád megyei vállalkozója Szakmai Okleveleket, amelyhez minden kitüntetett Földi Péter korábbi Príma Díjas, festőművész munkáját kapta. Az év Fuvarozója és építőanyag kereskedője a somoskőújfalusi Nágel István és fia, ifj. Nágel István lett. Az év építési vállalkozása díjat pedig a Menczelesz Miklós által vezetett Kingszigma Kft. kapta. Az Év Vállalkozója díjat 1999-ben alapította a VOSZ elnöksége, amely egy elnöki elismerés, pénzdíjjal nem jár. Ezt minden évben minden megyéből két vállalkozás vagy vállalkozó kaphatja meg. Idén Nógrád megyében az év vállalkozója László József, a Ring Árnyékolás Technika ügyvezetője, valamint Tóth Sándor, a Fáradt Vándor Panzió tulajdonos, ügyvezető igazgatója lett. A kitüntetettek Budapesten, a Vállalkozók Napján a Művészetek Palotájában december 3-án vehetik majd át az oklevelet. A Nógrád megye Társadalmi szerepvállalása díját Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőrszövetség elnöke, illetve Barna László, a Fal-Épszer Kft. nyugalmazott ügyvezetője nyerte el.

forrás: Nool.hu