Alkotói pályázat

2021. május 09. 14:34
Az Országos Polgárőr Szövetség Lovas és Kutyás Tagozata alkotói pályázatot hirdet az alábbi címmel: A Polgárőrség szerepe a környezetvédelemben.
 20210509-palyazatAz Országos Polgárőr Szövetség mindig is kiemelt figyelmet fordított a környezetvédelemre. A 2021-es évben a Lovas és Kutyás Tagozat célul tűzte ki, hogy a külterületek biztonsága mellett a környezet megtisztításában, megóvásában is aktívan részt vesz. Az alkotói pályázat keretében arra buzdítjuk a fiatalokat, hogy mutassák be azt a munkát, amellyel a helyi polgárőr egyesületek kiveszik a részüket a környezetvédelemből.

Szeretnénk azzal színesíteni a pályázatot, hogy két korcsoportot indítunk, amelyben képi és írásos anyagokat várunk.

 - 14-éves korig rajz, festmény, grafikai művekkel;
 
- 14-18 éves korcsoportban pedig a témával foglalkozó írásos anyagokkal pályázhatnak.


Mindkét korosztály számára nyitott a fotópályázat lehetősége, ahol olyan fotók szerepelnek, amely a polgárőröket örökíti meg környezetvédelmi feladataik ellátása során.

A pályázatra előzetes regisztrációra nincs szükség, a beadási határidő 2021. június 30. 20.00 óra!

A pályaműveket az alábbi e-mail címre küldjék meg: beszamolo.opsz.lovastagozat@gmail.com
 

Az eredményhirdetés időpontja:
2021. júnlius 10.

A pályaművekből kiállítást szervezünk a 2021-es Országos Polgárőr Napon!

Korcsoportonként az első három helyezett díjazásban részesül, illetve különdíjként a Tagozat felajánl egy részvételi lehetőséget az OPSZ Ifjúsági Lovastáborába! A beérkezett fotókból online kiállítást szervezünk és a Polgárőr Magazinban is megjelentetjük!