Az ifjú polgárőrök is besegítettek Albertirsán

2016. május 04. 20:32
Az ifjú polgárőrök is besegítettek Albertirsán
58 zsák szemetet szedtek össze Albertirsán, a Szentmártoni úton április 30-án az Önkéntes Polgárőr Egyesület Albertirsa tagjai.

Az Önkéntes Polgárőr Egyesület Albertirsa tagjai az ifjú polgárőrökkel közösen szedtek szemetet 2016. 04. 30-án. Reggel kilenc órakor találkoztak a polgárőrök, az ifjúsági polgárőrök, a családtagok és barátok, hogy részt vegyenek az idei TeSzedd szemétszedési akcióban. A hulladékok közt sok autó alkatrészt, sőt veszélyes hulladékot is találtak a polgárőrök, így a zsákok hamar megteltek.

Ifjú polgárőr szed szemetet AlbertirsánA lelkesedést bizonyítja, hogy tizenegy óra után nem sokkal már el is fogyott a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság által biztosított 50 darab TeSzedd-es zsák – meséli Szemők István egyesületi elnök. – Az összeszedett szemét mennyiségét pedig az mutatja, hogy délre 58 zsák szemetet és más veszélyes hulladékokat, például olajos autóalkatrészt, karosszéria elemek, eldobott autógumikat szedtünk össze.

A bezsákolt szemetet a polgárőrök az önkormányzattal megbeszélt helyre gyűjtötték össze, aminek elszállításáról a hatóság gondoskodott.