Egy nap alatt meglett a csónakmotor

2021. október 23. 19:17

Örömteli hír futott be október 21-én a Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás ügyeletére - az állampolgárok és a polgárőrök összehangolt munkájának köszönhetően 1 nap alatt megtalálták az elvesztett csónakmotort.

20211023-pestcsmEgy férfi kérte a Pest Megyei Polgárőr Szövetség segítségét október 20-án, mert szállítás közben Budaörsön leesett az utánfutójáról egy csónakmotor, ami egy felfújható motorcsónakhoz tartozott.

- A bejelentést követően azonnal közleményt tett ki a weboldalunkra és a Facebook felületünkre, valamint megerősített szolgálatot láttunk el – meséli a történteket dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke. – A hathatós együttműködésnek köszönhetően a jelentős értéket képviselő motor másnapra meglett. Nagy öröm ez számunkra, hisz egyrészt bizonyítja, hogy a lakosság bízik bennünk, másrészt a polgárőröknek is pozitív megerősítés. A csónakmotort ma már át is tudtuk adni jogos tulajdonosának. Ezúton is köszönetet mondunk a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület tagjainak akik részt vettek a keresésben, valamint külön köszönet Budaörs lakósságának a felénk irányuló bizalmáért. Köszönjük az állampolgárok mindenkori bizalmát és segítségét a Polgárőrség felé.

szöveg és fotó: PMPSZ