Együtt a jó közbiztonságért

2015. október 29. 07:42
Együtt a jó közbiztonságért
A Balatonalmádi Járás polgárőr egyesületei 2015. október 21-én Balatonkenesén tartották meg havi koordinációs értekezletüket.

A járás polgárőr egyesületei egy régi "szokást" elevenítenek fel azzal, hogy havonta más-más polgárőr egyesület székhelyén tartják meg a polgárőr-rendőr koordinációs értekezletet. Az egyesületi elnökök mellett a házigazda egyesület vezetősége és tagjai is részt vehetnek az értekezleten, így jobban bele látnak a rendőrség munkájába, és első kézből kapnak információt tevékenységük hatékony végzéséhez.

Az értekezletet megnyitó Ritter József, a Balatonkenesei Polgárőr Egyesület elnöke köszöntötte a Megyei Polgárőr Szövetség koordinációs alelnökét Hajdár Józsefet, Nyemcsók Györgynét a polgárőrség járási koordinátorát, a megjelent egyesületi elnököket és a Balatonalmádi Rendőrkapitányság képviselőit, Éliás Gábor r. őrnagyot Balatonkenese Rendőrőrs őrsparancsnokát, Vágfalvi Attila r. százados őrsparancsnok helyettest és a körzeti megbízottakat.
A koordinációs értekezleten az elmúlt hónap eseményei, a szolgálatellátás értékelése, ill. a bűnügyi tájékoztatás mellett a lassan beköszöntő téli időjárással kapcsolatos feladatokat ismertetése és meghatározása volt a napirend témája. A koordinációs értekezletet egy jó hangulatú, felszabadult beszélgetéssel, tapasztalatcserével zárult.