Együtt, helyben, a rend szolgálatában

2014. augusztus 03. 13:31
Együtt, helyben, a rend szolgálatában
A folyamatosan végrehajtott, jó hatásfokkal működő rendőr-polgárőr közös szolgálatok tevékenységéért Göncruszka polgármestere levélben fejezte ki köszönetét és elismerését.
Az Encsi Rendőrkapitányság Gönci Rendőrőrsének járőrei a helyi polgárőrséggel 2014. július hónapban is folyamatos, közös járőrszolgálatokat láttak el. A rendészeti együttműködés célja tárgyidőszakban főként a mezőgazdasági területek, termőföldek, gyümölcsösök - kiváltképp a sárgabarack idényét figyelemmel kísérve - terméseinek megóvása érdekében Gönc, Vizsoly valamint Göncruszka kül- és belterületeinek ellenőrzése volt.

Göncruszka polgármestere a Gönci Rendőrőrs parancsnokának küldött köszönőlevelében fejezte ki elismerését és nagyrabecsülését a két szervezet összehangolt munkájáért, melynek köszönhetően, mint írja „...a község közigazgatási területén nem történtek az előző években előforduló baracklopások és egyéb vagyon elleni cselekmények. Úgy gondolom, hogy a Rendőrség, a helyi Polgárőrség és mezei őrszolgálat együttműködése példaértékű volt."

 

Dr. Gaskó Bertalan rendőr alezredes, szóvivő
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság