Tisztelt polgárőr társak!

2020. január 20. 18:30
Tisztelt polgárőr társak!

2020. január 10-én, nem először a Magyar Hang nevezetű sajtótermék megalapozatlan, a tényeket figyelmen kívül hagyó, elfogult cikkben támadta az Országos Polgárőr Szövetséget. Az Országos Polgárőr Szövetség a leghatározottabban visszautasítja a cikkben elhangzó hamis megfogalmazásokat. A cikkíró egyértelműen egy olyan ember információjára hagyatkozott, akivel szemben jogerős marasztaló ítélet született.
Az OPSZ több alkalommal, konkrétan tájékoztatta a közvéleményt – a megfelelő bizonyítékokkal alátámasztva – hogy a láthatósági mellények közbeszerzésével kapcsolatban, semmilyen törvénytelenséget nem követett el, mindent a hatályos jogszabályok betartásával hajtott végre.

Itt olvasható a 2019. augusztus 2-án, a Magyar Nemzet által közölt, a témával kapcsolatos és az objektív valóságnak megfelelő cikk. https://magyarnemzet.hu/belfold/turos-andras-neveben-csalt-ki-ketmillio-forintot-a-polgarorvezeto-7173272/