Csapatépítés Tuzséron

2016. augusztus 16. 20:51
Csapatépítés Tuzséron
Családi napot tartott a tuzséri Polgárőrség Egyesület a helyi önkormányzattal közösen múlt hónap végén, a Tisza partján.

Turóczi Tibor köszöntőjében elmondta, hogy ezt a napot a polgárőröknek és családtagjaiknak szervezték az összetartozás, a baráti kapcsolatok erősítése céljából. Beszédében elmondta még, hogy a polgárőrök eddig is kiemelkedően teljesítettek, és a 2016-os évben eddig már 1700 óra társadalmi munkát végeztek. Megköszönte a polgárőröknek és családtagjaiknak is az áldozatos munkájukat, hogy szabadidejükben, társadalmi munkában segítik a községünkben a közbiztonságot. Részt vesznek a különböző rendezvények biztosításában, valamint segítik az idős lakosok és a gyermekek közlekedésbiztonságát.

Tuzsér Nagyközség Polgármestere Ferkovics Tibor is köszöntötte a polgárőröket és családtagjaikat, majd megköszönte munkájukat. Kiemelte, hogy munkája során külön figyelemmel kíséri az egyesület működését, hisz számára mindig fontos volt a civil szervezetek támogatása, működésük segítése.

A beszédek elhangzása után jutalmak átadására került sor, amikor az egyesület elnöke és a polgármester elismerést adott át a közrend és a közbiztonság érdekében kifejtett tevékenységéért 6 polgárőrnek. A nap további részében zene, tánc biztosította a jó hangulatot.