TeSzedd útmutató

2013. augusztus 23. 21:51
TeSzedd útmutató
Dobos Ágnes, az Országos Polgárőr Szövetség TeSzedd országos koordinátora az alábbi feladatlistát adta ki a 2013. szeptember 14-i országos TeSzedd akcióval kapcsolatosan.
Ezúton is szeretném KÖSZÖNETEMET kifejezni, hogy önkéntes tevékenységével nagymértékben segíti a TeSzedd mozgalom és a Polgárőrség munkáját. Ez a munka is - mint minden tevékenységünk - szolgálat, ezért kérem, hogy formaruhában tegyük meg.

Az alábbiakban szeretném tájékoztatni, az ellátandó konkrét feladatokról:
  • A kezdéskor kérünk szépen egy bejelentkezést a: +36306212222 számon.
  • 2013.09.01-08 között el kell menni arra a később megjelölt helyre, ahol az akcióban használandó zsákokat és kesztyűket át lehet venni, valamint egy csomagot a részletes feladatleírással. A csomag tartalma: plakát, melyet alá lehet írni és elhelyezni egy forgalmas helyen; oktató anyagot; baleseti oktató anyagot; sorszámozott jelenléti ívet; a záró adatokra vonatkozó nyomtatványt.
  • 2013.09.14-én a találkozási ponton megjelenni és a csomagban található jelenléti ívet, plakátot aláíratni, a baleseti oktatást megtartani, zsákokat, kesztyűket kiosztani. A nap folyamán biztosítani, hogy az önkéntesek eljussanak arra a pontra, ahol a szemétszedés folyik. Figyelni kell arra is, hogy az összegyűjtött szemétkupacok azokra a helyre kerüljenek el, ahonnan a hulladékszállító cég elviszi majd. A nap végén a záró adatokra vonatkozó nyomtatványt kérjük legyen szíves kitölteni.
  • Nem zárkózunk el az elől sem, ha a polgárőrség tagjai szemetet szednek, sőt kifejezetten megköszönjük, azonban ez a koordinációs feladat fogja megmutatni tevékenységünket.
  • 2013.09.16-án a csomagban található borítékba rakva a kitöltött papírokat kérjük visszaküldeni.
Felhívom szíves figyelmét, hogy mivel a csomagok sorszámozottak, azok elvesztése, vissza nem juttatása negatív színben tüntetné fel szervezetünket, ezért kérem ennek fokozott figyelembe vételét.

Szívesen állok mind az Ön, mind a megyei kapcsolattartójának rendelkezésére. Segítségüket/segítségeteket előre is köszönjük, üzenjük együtt Magyarországnak: MI SZEDJÜK!

 

Üdvözlettel:
Dobos Ágnes
+36306212959 ugyvitel@bpsz.hu