Badacsonytomaji polgárőrök karitatív segítsége

2015. február 15. 13:48
Badacsonytomaji polgárőrök karitatív segítsége

A Polgárőr Egyesület Badacsonytomaj (PEB) polgárőrei karitatív tevékenységet is folytatnak a szociálisan rászoruló, idős, egyedül élő, vagy beteg emberek megsegítésére. A kapcsolattartó személyek kijelölésével, illetve az önkormányzattal együttműködve azon dolgoznak, hogy könnyebbé tegyék a rászorulóknak a napi életvitelt.

A badacsonytomaji polgárőrök kapcsolattartó személyek kijelölésével és az önkormányzattal együttműködve, karitatív tevékenységet is folytatnak az idős, egyedül élő, vagy beteg emberek megsegítésére. Terepjáró gépkocsijukkal a külterületi hegyi utakon is elérik a rászorulókat, amivel az önkormányzati és részben polgárőri adományból élelmiszer ellátással, tűzifával, az orvosi ellátáshoz személyszállítással, vagy éppen a személyes kapcsolat fenntartásával segítenek.

A mostani télben önkormányzati tűzifa feldolgozásában is dolgoztak. Például a biztonságos téli közlekedés érdekében 2015. január 28-án betegszállítást végeztek. 

 

A badacsonytomaji polgárőrség vezetése továbbra is kéri a segítségre szorulókat, hogy igényeiket az önkormányzat, a szociális gondozók, vagy a Polgárőr Egyesület Badacsonytomaj (telefon: 36-30-271-7552) útján jelezzék.

A polgárőrök szívesen segítenek amiben tudnak.