Ajándék az ozorai gyerekeknek

2016. április 14. 21:54
Ajándék az ozorai gyerekeknek
A gyerekek biztonságát elősegítő láthatósági mellényeket és sötétben is jól látható egyéb világítós, fluoreszkáló eszközöket adtak április 7-én az ozorai iskolásoknak.

Az Ozorai Polgárőr Egyesület, a Rendőrség, valamint Ozora Község Önkormányzata és a Roma Nemzetiségi Önkormányzat között fennálló együttműködés keretében, a helyi lakosság biztonságérzetének elősegítése és növelése érdekében, a helyi általános iskolában tanuló gyermekek részére közlekedésbiztonságot javító felszereléseket adtak át 2016. 04. 07-én. Az iskolások biztonságát növelő törekvések érdekében egyeztetéseket folytattak a fent nevezett szervezetek képviselői, majd az elhatározást tettek követték. Ezen törekvések egyik állomásaként Ozora Község Polgármesterasszonya, az Ozorai Polgárőr Egyesület elnöke, a Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke valamint a Rendőrség két helyi körzeti megbízottja jelenlétében Boda Kornéliának, az iskola igazgatónőjének átadták a láthatósági mellényekből, mágneses láthatósági karszalagokból, fényvisszaverő karszalagokból, matricákból álló ajándékcsomagot, amelynek szétosztása az osztályfőnökök által még a nap folyamán megtörtént.

Gubritzky Gyuláné, a Polgárőrség elnöke hangsúlyozta, nem csak a közbiztonság javítása a fontos, hanem a gyermekek közlekedésbiztonsági színvonalának javítása.