Kerékpárverseny, koszorúzás, fáklyás felvonulás

2016. március 17. 15:12
Kerékpárverseny, koszorúzás, fáklyás felvonulás
Zsúfoltra sikeredett a március 15-i programsorozat a Tamási polgárőröknek, hisz egy nap alatt, a szokásos napi közbiztonsági és bűnmegelőzési járőrszolgálaton túl a kerékpárverseny, a koszorúzás és a fáklyás felvonulás biztonságát is segítették.

Sikeresen lezajlott a 2016. évi Tolna Megyei Kerékpáros Nyílt Hegyi Bajnokság, amelyet már sokadik alkalommal rendeztek meg a Tamási kerékpársport szervezői, és a hagyományokhoz híven sokadik alkalommal biztosították a rendezvényt a polgárőrök.
Szeles, hűvös, 2 Celsius fokos, esős időben teljesítették a Tamási Polgárőr Egyesület tagjai a verseny biztosításával kapcsolatos feladatokat a Tolna Megyei Kerékpáros Nyílt Hegyi Bajnokságon, amit március 15-én rendeztek meg. A felvezetés, zárás illetve a forgalom irányítás során megáztak, átfáztak, de szinte idő sem maradt átmelegedniük, mert az egyesület szolgálattevő tagjai indultak tovább, a következő feladatuk ellátásra.
A   Tamási Polgárőr Egyesület a Tamási Rendőrkapitányság állományával közösen  ellátott szolgálata kezdődött,  az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 168. évfordulójának méltó megemlékezésére. A rendőrségen tartott eligazítás után, mindenki elfoglalta kijelölt helyét az ünnepi megemlékezés helyszínein illetve a fáklyás felvonulás útvonalának  biztosításában, mely az időjárás szeszélyessége ellenére zavartalanul zajlott – közölte Péter Csaba, a Tamási Polgárőr Egyesület elnöke.