Vadgasztronómiai fesztivált biztosították

2016. június 15. 20:55
Vadgasztronómiai fesztivált biztosították
Immár X. alkalommal rendezték meg június 4-én, Tamásiban a Trófea Vadgasztronómiai fesztivált, melynek biztosítási és forgalomirányítási feladatit a polgárőrök is segítették.

A  több ezer  látogató érkezett 2016. június 4-én a Tolna megyei Tamásiba, hogy részt vegyenek a X. Trófea Vadgasztronómiai fesztiválon. A sok érdeklődő miatt a rendezvény minden évben komoly feladatot ad a helyi polgárőröknek, hisz feladatuk, hogy irányítsák a forgalmat, segítsék a parkolást illetve a biztonság fenntartását.
Rendőrségi felkérésre a Tamási polgárőrök mellett az Értény, Hőgyész, Iregszemcse, Magyarkeszi, Nagykónyi, Nagyszékely, Regöly és Tolnanémedi polgárőrei, összesen 59-en végeztek önkéntes közbiztonsági munkát.

Minden szolgálatot teljesítő polgárőrtársunknak köszönet jár a szabályszerű, udvarias és segítőkész szolgálat ellátásért – mondta rendezvény végén Péter Csaba, a tamási Polgárőr Egyesület elnöke. - Külön köszönet az Iregszemcsei Polgárőr Egyesületnek, akik a polgárőr feladatok ellátásához kettő mopedet biztosítottak.