A kommunikáció fontosságáról tartottak fórumot

2018. november 19. 19:00
A kommunikáció fontosságáról tartottak fórumot

Immár második alkalommal tartották meg a Nyugat-magyarországi Polgárőr Kommunikációs Fórumot.

Hét megyéből érkeztek polgárőrök november 17-én a szentgotthárdi színházba, hogy részt vegyenek a II. Nyugat-magyarországi Polgárőr Kommunikációs Fórumon. A rendezvényt Huszár Gábor, Szentgotthárd város polgármestere nyitotta meg, majd dr. Fölnagy-Hirschberger Adrienn tűzoltó főhadnagy tartott előadást az EU általános adatvédelmi szabályzatáról.Dr. Fölnagy-Hirschberger Adrien tűzoltó főhadnagy tartja előadását a polgárőrök kommunikációs fórumán A köznyelvben GDPR-nak nevezett szabályozás kiterjeszti az egyének azon jogát, hogy ellenőrizni tudják személyes adataik gyűjtésének és feldolgozásának módját, valamint új kötelezettségeket ró a rendelkezés a szervezetekre is.
Hladon Sándor, a Polgárőrök.hu tulajdonosa, a közönségkapcsolatok fontosságáról tartott előadást. Mit mondta, a “PR” ma már nem csak írások, videók készítése, hanem olyan programok, események protokolláris felépítése, amely alapján az adott termék, szervezet megítélése is múlhat.
Vezér András, közösségi média szakértő a közösségi oldalak előnyeiről illetve hátrányairól beszélt. A Facebook, az Instagramm a Twitter és más közösségi felületek ma már sokkal inkább a szórakoztatásról, informálásról szól mint a konkrét vásárlás ösztönzésről.
Őt a pulpituson Péntek Róbert, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség sajtóreferense követte, aki elismerését fejezte ki minden résztvevőnek, hogy szabad idejüket a tanulásra, a fejlődésre szánták. Nyomatékosította, hogy a megyei kommunikációs csoport tagjai száz százalékban magukévá tették az “Együtt egymásért” elvét.
Bedi Ákos értékeli a fórum munkájátA rendezvény zárásaként Bedi Ákos, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöke kért szót. Összegzésében kiemelte, hogy a kommunikációs csoport egy olyan programot hozott létre, amely az országban egyedülálló. Meglátása szerint az esemény elérte célját és minden résztvevő olyan hasznos információkkal távozhatott, amelyeket a jövőben hasznosíthat a munkája során.
„Nagy siker, hogy ilyen sokan eljöttek ma Szentgotthárdra – mondta a rendezvény értékeléseként Péntek Róbert. – Ebből is látszik, hogy akik a kommunikációval foglalkoznak a polgárőrségen belül, azok fejlődni szeretnének és vágynak a tudásra.”

(Forrás: Vasipolgarorok.hu)