Közös szolgálaton Sárváron

2021. július 22. 09:19
Három napos rendezvény keretében közös szolgálatot látott el a Claudius Polgárőr Egyesület és a Sárvár Város Polgárőr Egyesülete.
20210722-sarvarvasarSárváron a Vadkert Majorban, 2021.július 16-18-a között került megrendezésre a Sárvár CACIB Show, a Nemzetközi Kutyakiállítás és Kisállat-felszerelés Vásár. Az előzetes nevezések után óriási érdeklődésre számítottak a szervezők, ahová több mint 2000 kutya érkezett gazdáikkal, látogatókkal.
 
A nemzetközi eseményen kutyás bemutatókkal, kutyás előadásokkal, felszerelés vásárral, több kategóriában meghirdetett versenyekkel és kiállításokkal színesítették a programokat.
 
A szervezők az előzetes felmérések alapján nagy mértékű gépjármű forgalomra számítottak, ami helytállónak bizonyult, hiszen 200-250 autó érkezett a helyszínre. Azok biztonságos közlekedésének segítésére, parkoltatására polgárőrök ügyeltek.
 
Szombathelyről a Claudius Polgárőr Egyesület naponta 3-4 fővel segítette a sárvári polgárőrök és a rendezők munkáját. Sárvár Város Polgárőr Egyesülete a hétvégén összesen 10 fővel vett részt a feladatellátásban. Ezek közt jelzőőri tevékenység, parkoltatás, parkolóőrzés szerepelt.
A szolgálati idő alatt nagy segítséget jelentettek a polgárőrségnél rendszerbe állított EDR rádiók a belső kommunikációban.

forrás: Vasipolgárőrök.hu