Tűzoltó találkozón vettek részt a szombathelyiek

2016. október 12. 20:30
Tűzoltó találkozón vettek részt a szombathelyiek
Szombathelyen, október 8-án rendezték meg a  II. Vas Megyei Tűzoltó Találkozót aminek a Claudius Polgárőr Egyesület tagjai is aktív résztvevői voltak.

A Claudius Polgárőr Egyesület nyolc tagja reggel  8 órától 16 óráig, vagyis a rendezvény végéig segítették a biztonságos lebonyolítást. A rendezvény a Katasztrófavédelmi Múzeum megnyitójával kezdődött, ezen a helyszínen három polgárőr parkoltatási és biztosítási feladatokat látott el majd féltíztől a főtérre érkeztek, ahol csatlakoztak a csapat többi tagjához. Az ifjúsági tagozatból hárman a rendezvény biztosítási feladatok ellátására felállt csoportban kaptak szerepet. A rendezvény végén látványosan  kivonuló szerek akadálymentes távozásában segítettek a polgárőrök.

Péntek Róbert, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség sajtósa arról is hírt adott, miszerint Erdélyi Krisztián tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Kiss Péter százados köszönetét fejezte ki a polgárőr egyesület tagjainak a remek munkátért és helytállásért.