Négy új gumiabroncsot kaptak a polgárőrök

2021. szeptember 14. 12:03

A Hankook Tire Magyarország Kft 2021-ben tizedik alkalommal hirdette meg az Abroncsadományozási Programját, amellyel a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezeteket támogatja.

20210914-hankookAz Abroncsadományozási Program keretében a Társaság olyan kisebb alapítványoknak és egyesületeknek is segítséget nyújt, amelyek méretükből fakadóan más módon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz. A járványhelyzetre tekintettel a pályázat elbírálása során kiemelt hangsúlyt helyeztek a védekezésben valamilyen módon résztvevő szervezetek támogatására.

A Lovasi Polgárőr Egyesület azon szerencsés egyesületek közé tartozott, akik támogatásban részesültek és ezáltal négy új gumiabroncsot kaptak a gyártól. Nagy segítséget jelent ez a helyi egyesületnek, akik az idén kapott szolgálati gépjárművük régi elhasználódott gumiabroncsait tudják lecserélni.
- Nagyságrendileg 100.000 Ft-ot tudnak ezzel megspórolni, nagyon örülünk a támogatásnak és köszönetünket fejezzük ki.- mondta Simon Róbert az egyesület elnöke.
 
szöveg: Szendi Péter