A Polgárőrség 2014-re megkerülhetetlen szereplővé vált Magyarországon - interjú Tóth Attilával

2014. április 01. 13:00
A Polgárőrség 2014-re megkerülhetetlen szereplővé vált Magyarországon - interjú Tóth Attilával
Felemelő érzés volt, hogy Belügyminiszter Úr szép szavakat mondott a Polgárőrségről és megköszönte minden Magyarországon tevékenykedő polgárőrnek a 2013-as munkáját - nyilatkozta Tóth Attila Sándor, az OPSZ általános elnökhelyettese, a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnöke az értékelő közgyűlésen.


Interjú Tóth Attilával az Országos Polgárőr Szövegség általános elnökhelyettesével, a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnökével


Véleménye szerint a rendőrség sem tudott volna ilyen szép eredményeket elérni a közbiztonság területén, ha a polgárőrök nem segítenek. "Tisztán látszik, hogy a Polgárőrség nélkül nem lehet beszélni bűn-, és balesetmegelőzésről " - tette hozzá interjújában az Országos Polgárőr Szövegség általános elnökhelyettese az Országos Rendőr-főkapitányság Teve utcai székházában.

Tóth Attila Sándor

Tóth Attila az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) 2014. évi beszámoló Közgyűlésén


"Pintér Sándor belügyminiszter ígéretének megfelelően az Országos Polgárőr Szövegség támogatása elérte az egymilliárd forintot, ebből is látszik, hogy a polgárőrséget komolyan veszik, de a polgárőrök ezt meghálálják. Több településen nem csak polgárőri tevékenységet végeznek, hanem például tűzvédelmi, katasztrófavédelmi feladatokat is ellátnak" - nyilatkozta Tóth Attila Sándor.


MCOnet